John Snow

Biography

Royal L. Garff Presidential Chair in Marketing, Marketing Department, Department of Marketing
Presidential Professor, Marketing Department, University of Utah

Email John: info@yoursitename.com
Phone: +1(800)123-4566

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

About Teaching

Honors & Awards

  • In tincidunt sapien sed nibh scelerisque congue.
    Maecenas ut libero eu metus tincidunt lobortis. Duis accumsan at mauris vel lacinia. Cras cursus eros vel commodo tincidunt.

  • Phasellus tempor urna erat, a fringilla elit vulputate in.
    Vivamus euismod mauris id sodales tincidunt. Aliquam est nibh, fringilla nec elit ut, molestie dictum tellus.

  • Pellentesque id semper sapien.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Skills

Design
0%
Photography
0%
History
0%
Video
0%

Education & Training

1985

Nemo enim ipsam Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

1991

Voluptas sit aspernaturDuis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

1994

Nemo enim ipsam Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

2001

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Na gedurende enkele vakanties in het mooie Italië met gebruik van handen en voeten en een zeer beperkte woordkennis mijn bestellingen op terrassen en in restaurants gedaan te hebben, vond ik het tijd worden om door het volgen van Italiaanse taallessen die aardige obers en receptionisten in hun eigen taal en vooral ook correct aan te kunnen spreken. Gelukkig trof ik niet ver van huis ITALservices dat Italiaanse lessen aanbiedt voor kleine groepen. Door de geringe omvang van de klassen, maar vooral ook door de enthousiaste, deskundige en afwisselende begeleiding door Régine, is het mogelijk gebleken om in relatief korte tijd en met veel plezier een goede basiskennis van de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. En alhoewel ik mijn oorspronkelijke doel al enige tijd geleden bereikt heb, is naast de liefde voor het land Italië, het heerlijke eten en de alomtegenwoordige gastvrijheid ook die voor de Italiaanse taal inmiddels gegroeid en blijf ik mijn kennis en vaardigheden ervan onder begeleiding van Régine uitbreiden.

Piet van Wijk (Groepscursus)

Ongeveer 30 jaar geleden heb ik voor het eerst klanten in Italië bezocht en vanaf dat moment ben ik verslingerd geraakt aan de mensen, de cultuur, de prachtige natuur en de verschillende regio’s die het land zo kenmerken.  Zowel zakelijk als privé kom ik met grote regelmaat in het prachtige land en heb inmiddels Italië (van Alto Adige tot Puglia en van Piemonte tot Sardinië/Sicilië) vele malen per jaar bezocht. Ook de taal heb ik altijd als magisch ervaren maar verder dan een paar woorden kwam ik niet.  Echter, op het moment dat ik zakelijk nog meer mocht concentreren op mijn favoriete land ben ik in contact gekomen met Régine en volg nu al een aantal jaren privé lessen bij Italservices met het doel meer te begrijpen van het Italiaans, ook de zakelijke kant.  Deze lessen hebben mij in een paar jaar op een niveau gebracht dat ik zakelijke mails al behoorlijk goed kan doorgronden.  Régine geeft les op een manier die mij erg aanspreekt, op maat gesneden en met begrip voor mijn wensen en situatie.  Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal van mijn persoonlijke zakelijke mails behandeld, maar ook gesprekken, grammatica, woordenschat komen aan bod.  Een aanrader voor iedereen die voor zijn werk veel met Italiaanse bedrijven werkt en meer van het land en de taal te weten wil komen!

Harry van Raaij (Cursist privéles zakelijk)

Sinds enige jaren volg ik lessen Italiaans bij Régine. Begonnen als absoluut beginner ben ik inmiddels tot het A2 niveau gekomen. Dat is niet zo gek want door de stimulerende houding van Régine en de prettige sfeer in de lessen wil je na een eerste cursus ook een vervolgcursus doen. Voor haar cursisten maakt ze een groepsapp waardoor je ook buiten de wekelijkse lessen Italiaanse weetjes kunt delen met je klasgenoten. Bovendien word je via deze app op de hoogte gehouden van allerlei Italiaanse activiteiten zoals films op tv of Netflix, podcasts en vele andere . Ze is altijd bereid om extra oefenmateriaal (buiten het leerboek om) te verstrekken: hetzij nuttige grammaticale overzichten of speels materiaal als kruiswoordpuzzels en cartoons. In beide gevallen een waardevolle aanvulling op het cursusboek. Kortom, je voelt je altijd betrokken bij de cursus en dat stimuleert ook een eigen inbreng. Dat ze af en toe een eigengemaakte Italiaanse likeur schenkt, draagt zeker bij tot een Italiaans gevoel maar is gezien het boven opgemerkte niet de belangrijkste reden om bij Italservices Italiaans te leren.

Rob Bosch (Groepscursus)
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image