Referenties groeps/privécursussen

Al enige jaren volg ik met veel plezier privélessen bij Régine van Italservices. We gebruiken hierbij standaard les- en werkboeken, aangevuld met een spel, video of een leesboek. Zelf vind ik het erg leuk om Italiaanse muziek  te luisteren en te vertalen. Régine geeft alle ruimte voor eigen inbreng en interesses. Ook de smaken van Italië komen regelmatig aan bod, omdat Régine hiermee creatief is en dit graag deelt. Ze weet vaak ook iets interessants over deze producten te vertellen. Dat is een erg leuke aanvulling op de lessen. Zo leer je, naast de taal, ook over de gewoontes van de Italianen.

Kortom, Italservices is een aanrader.

Nick van de Wijngaart (Cursist privéles particulier)

Na wat omzwervingen zijn we 5 jaar geleden bij Régine terecht gekomen. Wat kenmerkend is voor haar lessen is dat ze veel geduld heeft om alles uit te leggen, lastige grammatica wordt op meerdere manieren uitgelegd. We doen ook vaak woordspelletjes in het Italiaans om de woordenschat te vergroten. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng. Verder zijn het altijd gezellige lessen waarin we het, behalve over Italiaanse taal, ook over de Italiaanse gebruiken hebben. Hoewel ons tempo niet zo hoog ligt, kunnen we ons inmiddels aardig redden in Italië.

Diana Leemans & Mariëlle van Nunen (Groepscursus Italiaans)

Na gedurende enkele vakanties in het mooie Italië met gebruik van handen en voeten en een zeer beperkte woordkennis mijn bestellingen op terrassen en in restaurants gedaan te hebben, vond ik het tijd worden om door het volgen van Italiaanse taallessen die aardige obers en receptionisten in hun eigen taal en vooral ook correct aan te kunnen spreken. Gelukkig trof ik niet ver van huis ITALservices dat Italiaanse lessen aanbiedt voor kleine groepen. Door de geringe omvang van de klassen, maar vooral ook door de enthousiaste, deskundige en afwisselende begeleiding door Régine, is het mogelijk gebleken om in relatief korte tijd en met veel plezier een goede basiskennis van de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. En alhoewel ik mijn oorspronkelijke doel al enige tijd geleden bereikt heb, is naast de liefde voor het land Italië, het heerlijke eten en de alomtegenwoordige gastvrijheid ook die voor de Italiaanse taal inmiddels gegroeid en blijf ik mijn kennis en vaardigheden ervan onder begeleiding van Régine uitbreiden.

Piet van Wijk (Groepscursus)
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image