Over ITALservices

ITALservices bestaat sinds 2006 en is ontstaan uit liefde en passie voor Italië. Wij willen de Italiaanse Taal en Cultuur delen met anderen door het geven van taalcursussen Italiaans aan particulieren en het bedrijfsleven. Ook Nederlands als Tweede Taal wordt gegeven. Ons werkgebied is voornamelijk Noord-Brabant. In deze regio worden wij ondersteund door diverse freelancers op allerlei gebied. In de taalcursussen wordt een link gelegd naar de gebruiken, gewoontes en cultuur van Italianen. Iedereen die geïnteresseerd is in Italië heeft een eigen reden om de taal te gaan leren. Naast het Italiaans betekent dit ook: gebaren, houding en gedrag.
 

Italiaans en NT2

ITALservices verzorgt cursussen Italiaans maar daarnaast ook NT2 (Nederlands als Tweede Taal): taalonderwijs aan anderstaligen in Nederland.

Wie zijn wij?

Régine van Pelt (1966) is docente/eigenaar en het gezicht van ITALservices. Afgestudeerd in 1991 in Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en sindsdien actief bezig met het doceren op allerlei niveau. Beëdigd vertaalster Italiaans. Jarenlange ervaring bij diverse taleninstituten en momenteel sinds 2006 zelfstandig. Tevens gecertificeerd docent NT2 (Nederlands als Tweede Taal), en actief met het doceren aan mensen die Nederlands willen leren voor hun werk. Met als specialisatie het doceren van Nederlands aan Italianen, maar ook cursisten met een andere nationaliteit zijn van hart welkom. Bijzonder gemotiveerd in het doceren op alle niveaus.
 

Riny van Pelt (1965) is mede eigenaar, partner en steun in visie en creatieve ideeën.