Reacties cursisten, 2015:

 

Karin Gijs, niveau A1, heeft groepsles:

Andiamo! Laten we naar de Italiaanse les van Regine gaan! Zij geeft op een zeer deskundige en prettige manier les in kleine groepjes Met persoonlijke aandacht voor de cursisten weet zij steeds opnieuw weer een boeiende les te verzorgen. Zij maakt gebruik van verschillende leuke en uitdagende  werkmethoden om het studeren van de Italiaanse taal NOG leuker te maken.En.........Dat is nog niet alles, want er is ook ruimte voor het uitwisselen van recepten en het proeven van al het lekkers uit de Italiaanse keuken.

 


Corine Monster, niveau A2, heeft groepsles:

In mijn jeugd gingen we altijd naar Italië op vakantie en zo is mijn liefde voor dit land ontstaan.
Het mooie landschap, het heerlijke eten, de vriendelijke mensen die praten met hun hele lichaam. Mijn kennis van de taal liet te wensen over,
maar bij ITALservices heb  ik een goede cursus gevonden die aansluit bij mijn basiskennis.
De grammatica wordt goed uitgelegd door Régine. We oefenen vaak met gesprekjes en rollenspellen over dagelijkse dingen, erg leerzaam en leuk.
We lezen ook boekjes en dat is goed om je woordenschat te vergroten. Huiswerk maken is nooit een straf, Italiaans leren is gewoon superleuk!
We hebben een klein en gezellig groepje, we lachen wat af. Het is mijn uitje van de week!
 
 


 Karien van Dorst, niveau A2, heeft privéles:

Italiaans leren is voor mij begonnen uit interesse voor Italië. Ik kwam er in mijn jeugd regelmatig. Uiteindelijk is Italië het ideale vakantieland van mijn man en mij geworden. We komen er een paar keer per jaar. Het allerleukst is dan toch het contact met Italianen en om een gesprek te kunnen voeren. Iedere twee weken heb ik privéles van Régine. Het is altijd een heerlijk uur (eigenlijk te kort!). We volgen het lesprogramma en daarnaast kan ik aangeven wat ik graag extra wil doen, bijvoorbeeld conversatie. Inmiddels vind ik het ook leuk om naar Italiaanse radio, liedjes en zeker opera te luisteren. Ja, Italiaanse les heeft mijn leven verrijkt.