Click here for English

   

Nederlands/NT2

LESPROGRAMMA NT2: (Niveaus)

U bent bij ons aan het goede adres om Nederlands te leren. Als expat of anderstalige in Nederland bent u van harte welkom om een cursus te volgen.

IMG_1311

Nederlands/NT2 leren:

Bij de intake wordt bekeken welke cursus het beste aansluit bij uw wensen. De inhoud is altijd maatwerk. Vaak gaat het om Nederlands leren met een specifiek doel: school, werk, verblijf, opleiding of privé omstandigheden. De inhoud van een cursus Nederlands voor anderstaligen (NT2) is altijd maatwerk en praktijkgericht.

Ook voor het dagelijkse leven is Nederlands leren belangrijk, denk aan het journaal kijken, boodschappen doen, praten met je buren.

Om in Nederland te komen wonen en een verblijfsvergunning aan te vragen, ben je verplicht om Nederlands te leren.

Italservices biedt:

  • groepslessen
  • privélessen
  • online lessen

Ho iniziato il corso di lingua olandese per avvicinarmi alla cultura di questo bellissimo Paese. Regine ha preparato una serie di lezioni che comprendono nozioni di grammatica e anche cultura olandese. É un’insegnante molto preparata e paziente, capace di coinvolgere gli studenti attraverso lezioni interattive e mai noiose. Grazie al suo insegnamento ho scoperto usi e tradizioni ed ho iniziato un percorso che mi ha portata oggi a capire ed interagire in lingua con le persone.

Ik ben begonnen met mijn Nederlandse cursus om de taal en de cultuur van dit mooie land te leren.Regine heeft verschillende lessen gegeven over grammatica en het hedendaagse leven in Nederland. Zij is altijd heel goed voorbereid, geduldig en heeft de gave om elke les interessant en interactief te maken. Door haar heb ik onder andere vele nieuwe Nederlandse tradities geleerd. Daarnaast ben ik in staat om Nederlandse gesprekken te voeren met mijn Nederlandse vrienden.

Lisa Vazzaz (Cursist NT2)

Na gedurende enkele vakanties in het mooie Italië met gebruik van handen en voeten en een zeer beperkte woordkennis mijn bestellingen op terrassen en in restaurants gedaan te hebben, vond ik het tijd worden om door het volgen van Italiaanse taallessen die aardige obers en receptionisten in hun eigen taal en vooral ook correct aan te kunnen spreken. Gelukkig trof ik niet ver van huis ITALservices dat Italiaanse lessen aanbiedt voor kleine groepen. Door de geringe omvang van de klassen, maar vooral ook door de enthousiaste, deskundige en afwisselende begeleiding door Régine, is het mogelijk gebleken om in relatief korte tijd en met veel plezier een goede basiskennis van de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. En alhoewel ik mijn oorspronkelijke doel al enige tijd geleden bereikt heb, is naast de liefde voor het land Italië, het heerlijke eten en de alomtegenwoordige gastvrijheid ook die voor de Italiaanse taal inmiddels gegroeid en blijf ik mijn kennis en vaardigheden ervan onder begeleiding van Régine uitbreiden.

Piet van Wijk (Groepscursus)
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image