Italiaans

GROEPSLESSEN:

De groepslessen op allerlei niveau, zijn ingedeeld in de avonduren. Afhankelijk van het niveau, vindt u aansluiting bij een groep. Deze groepen zijn klein, maximaal 7 cursisten. Met de hulp van een lesmethode bestaande uit een lesboek en werkboek werken we naar een bepaald niveau toe. Hierbij komen de vaardigheden: spreken, lezen, schrijven en luisteren aan bod. Taal en Cultuur gaan hierbij hand in hand. De groepslessen worden gegeven in 2 blokken van 15 lessen/weken, exclusief de schoolvakanties. Blok 1 loopt van september tot december en Blok 2 sluit hierop aan, van december/januari tot aan de zomervakantie. Vraag naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op.

IMG_1435
italie 2021 1100

PRIVÉLESSEN PARTICULIER:

Gaat uw voorkeur uit naar privéles dan is een individuele cursus wellicht iets voor u. De inhoud is hetzelfde maar het tempo is hoger en er wordt maatwerk aangeboden. Er wordt gewerkt in blokken van steeds 10 achtereenvolgende lessen/weken, schoolvakanties uitgesloten.

PRIVÉLESSEN ZAKELIJK:

Heeft u de Italiaanse taal nodig voor uw werk? Dan passen wij het programma aan naar behoefte. Dit is maatwerk. Wij kijken naar wat u precies nodig heeft in uw werk en passen daar het lesprogramma op aan. Ook de Cultuur van het zakendoen draagt bij aan uw succes! Er wordt gewerkt in blokken van steeds 10 achtereenvolgende lessen/weken, schoolvakanties uitgesloten.

SECONDA CASA: TWEEDE HUIS/IK VERTREK:

Wij kunnen inspelen op de behoefte om specifiek hulp te bieden bij/na aanschaf van een tweede huis in Italië en/of bij een emigratieplan naar Italië. De taal staat hierbij voorop!

ONLINE:

Heeft u de voorkeur voor online studeren? Ook dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

OPFRISCURSUS:

Heeft u in het verleden al eens een cursus gevolgd? Wij kijken bij uw aanvraag bij welk niveau u het beste aan kunt sluiten.

OVERIGE DIENSTEN:

Italservices kan zorg dragen voor uw vertaalwerk. Met een netwerk van vertalers kunnen wij als tussenpersoon dienen voor beëdigd vertaalwerk.

Alle lessen worden gegeven op een veilige manier. Dit is op locatie aan de Wasbeemd 4, te Prinsenbeek, of online of een combinatie van beide (hybride werken).

Na gedurende enkele vakanties in het mooie Italië met gebruik van handen en voeten en een zeer beperkte woordkennis mijn bestellingen op terrassen en in restaurants gedaan te hebben, vond ik het tijd worden om door het volgen van Italiaanse taallessen die aardige obers en receptionisten in hun eigen taal en vooral ook correct aan te kunnen spreken. Gelukkig trof ik niet ver van huis ITALservices dat Italiaanse lessen aanbiedt voor kleine groepen. Door de geringe omvang van de klassen, maar vooral ook door de enthousiaste, deskundige en afwisselende begeleiding door Régine, is het mogelijk gebleken om in relatief korte tijd en met veel plezier een goede basiskennis van de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. En alhoewel ik mijn oorspronkelijke doel al enige tijd geleden bereikt heb, is naast de liefde voor het land Italië, het heerlijke eten en de alomtegenwoordige gastvrijheid ook die voor de Italiaanse taal inmiddels gegroeid en blijf ik mijn kennis en vaardigheden ervan onder begeleiding van Régine uitbreiden.

Piet van Wijk (Groepscursus)
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image