LEER NEDERLANDS

LEER NEDERLANDS

About the Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit anim id est laborum. Maecenas maximus in massa sit amet maximus. Fusce facilisis nunc neque, ac dapibus dui elementum non.

JOIN THE COURSE

Learning Plan

  • Lorem ipsum dolor sit amet | March 6, 2015 by Prof. Lorna Davis
    Suspendisse sapien ligula, tempus fringilla tincidunt at, rutrum ut nisl. Praesent dolor eros, varius ut luctus eget, fermentum laoreet purus.

  • Praesent sit amet est urna | April 10, 2015 by Prof. John Snow
    Nam id leo massa. Cras at condimentum nisi, vulputate ultrices turpis. Nunc finibus vestibulum dui a fringilla. Maecenas maximus in massa sit amet maximus. Maecenas maximus in massa sit amet maximus. Fusce facilisis nunc neque, ac dapibus dui elementum non.

  • Quisque a nulla eget ante vestibulum | March 1, 2015 by Prof. John Snow
    Quisque a nulla eget ante vestibulum lacinia eu quis massa. Donec hendrerit, diam sed maximus pretium, diam metus congue dolor, at auctor sem purus id dolor. Sed scelerisque velit id eros accumsan, vitae convallis elit tristique.

Class Venue

24 Hudson St, New York, NY 10014
Room 32

Na gedurende enkele vakanties in het mooie Italië met gebruik van handen en voeten en een zeer beperkte woordkennis mijn bestellingen op terrassen en in restaurants gedaan te hebben, vond ik het tijd worden om door het volgen van Italiaanse taallessen die aardige obers en receptionisten in hun eigen taal en vooral ook correct aan te kunnen spreken. Gelukkig trof ik niet ver van huis ITALservices dat Italiaanse lessen aanbiedt voor kleine groepen. Door de geringe omvang van de klassen, maar vooral ook door de enthousiaste, deskundige en afwisselende begeleiding door Régine, is het mogelijk gebleken om in relatief korte tijd en met veel plezier een goede basiskennis van de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. En alhoewel ik mijn oorspronkelijke doel al enige tijd geleden bereikt heb, is naast de liefde voor het land Italië, het heerlijke eten en de alomtegenwoordige gastvrijheid ook die voor de Italiaanse taal inmiddels gegroeid en blijf ik mijn kennis en vaardigheden ervan onder begeleiding van Régine uitbreiden.

Piet van Wijk (Groepscursus)

Ongeveer 30 jaar geleden heb ik voor het eerst klanten in Italië bezocht en vanaf dat moment ben ik verslingerd geraakt aan de mensen, de cultuur, de prachtige natuur en de verschillende regio’s die het land zo kenmerken.  Zowel zakelijk als privé kom ik met grote regelmaat in het prachtige land en heb inmiddels Italië (van Alto Adige tot Puglia en van Piemonte tot Sardinië/Sicilië) vele malen per jaar bezocht. Ook de taal heb ik altijd als magisch ervaren maar verder dan een paar woorden kwam ik niet.  Echter, op het moment dat ik zakelijk nog meer mocht concentreren op mijn favoriete land ben ik in contact gekomen met Régine en volg nu al een aantal jaren privé lessen bij Italservices met het doel meer te begrijpen van het Italiaans, ook de zakelijke kant.  Deze lessen hebben mij in een paar jaar op een niveau gebracht dat ik zakelijke mails al behoorlijk goed kan doorgronden.  Régine geeft les op een manier die mij erg aanspreekt, op maat gesneden en met begrip voor mijn wensen en situatie.  Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal van mijn persoonlijke zakelijke mails behandeld, maar ook gesprekken, grammatica, woordenschat komen aan bod.  Een aanrader voor iedereen die voor zijn werk veel met Italiaanse bedrijven werkt en meer van het land en de taal te weten wil komen!

Harry van Raaij (Cursist privéles zakelijk)

Sinds enige jaren volg ik lessen Italiaans bij Régine. Begonnen als absoluut beginner ben ik inmiddels tot het A2 niveau gekomen. Dat is niet zo gek want door de stimulerende houding van Régine en de prettige sfeer in de lessen wil je na een eerste cursus ook een vervolgcursus doen. Voor haar cursisten maakt ze een groepsapp waardoor je ook buiten de wekelijkse lessen Italiaanse weetjes kunt delen met je klasgenoten. Bovendien word je via deze app op de hoogte gehouden van allerlei Italiaanse activiteiten zoals films op tv of Netflix, podcasts en vele andere . Ze is altijd bereid om extra oefenmateriaal (buiten het leerboek om) te verstrekken: hetzij nuttige grammaticale overzichten of speels materiaal als kruiswoordpuzzels en cartoons. In beide gevallen een waardevolle aanvulling op het cursusboek. Kortom, je voelt je altijd betrokken bij de cursus en dat stimuleert ook een eigen inbreng. Dat ze af en toe een eigengemaakte Italiaanse likeur schenkt, draagt zeker bij tot een Italiaans gevoel maar is gezien het boven opgemerkte niet de belangrijkste reden om bij Italservices Italiaans te leren.

Rob Bosch (Groepscursus)

Choose Your Direction

Standard
$53
Save $60 every year compared to the monthly
plan by paying quarterly.
Monthly
$89
Save $98 every year compared to the monthly
plan by paying yearly.
Yearly
$129
Save $120 every year compared to the monthly
plan by paying biannually.
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image